Prajitura alba cu crema de lapte este un desert aromat, pufos si cremos Este un desert rafinat si in acelasi timp foarte economic care va incanta papilele gustative. Este realizat cu o crema pufoasa fara oua, cu aroma de vanilie, o crema usoara si economica pe placul tuturor. Pandispanul l-am facut cu putine oua fiind varianta de blat realizat cu apa fierbinte. Acest lucru il face pufoas si in acelasi timp economic. La suprafata am decis sa presar fulgi de nuca de cocos. Acestia completeaza perfect paleta de gusturi ale acestui delicios desert. Rezultatul este un desert pufos, cremos si aromat care va va incanta pailele gustative si cu care veti cuceri intreaga familie. Mai jos gasiti reteta explica si imagini care va vor ajuta in timpul prepararii! Spor la treaba!
21,8K
postarea anterioară
6 comentarii
Cu ce se poate inlocuit smantana lichida? E buna cea pentru gatit?
Bună. Nu o poți înlocui cu smântână de gătit. Ai nevoie de smântâna de batut!
pare gustoasă … problema mea e că nu pot lista rețeta, nu de alta dar nu merg cu calculatorul în bucătărie … sigur că pot să o scriu, dar îmi doresc rețeta cu poze … caietul meu de rețete reprezintă un dosar mare cu rețetele listate (în care sunt cuprinse și pozele, pentru a-mi da seama despre ce prăjitură e vorba) … desigur că e munca dvs, dar dacă doriți să ne și ajutați nu doar să vă lăudați, ne lăsați posibilitatea să putem lista rețetele
Buna, Diana! Butonul pentru listare il gasesti in partea dreapta de sus, deasupra ingredientelor exact langa titlu, unde scrie Tipareste. Sunt sigura ca o sa iti placa prajitura! Spor la treaba!
Buna. Doua recomandari: Trebuie smantana lichida pt frisca.. nu smantana lichida normala de gatit pt ca nu se intareste. Am avut smantana lichida simpla si nu s a intarit exact. Si trebuia sa fi fost mentionat ca atunci cand scoti crema din frigider sa fie rece. A mea intr-o jumatate de ora nu se racise. si am folosit o asa.. alt minus care a contribuit la dezastru… crema neintarita. Oricum , reteta draguta, merci! Daca erau si adnotarile mai sus mentionate chiar iesea :).
Buna, Anca! Am adaugat la smantana lichida naturala, sa fie pentru frisca nu pentru gatit, asa cred ca este mai clar pentru toata lumea. Cat despre crema eu am specificat in reteta ca trebuie racita punand vasul cu crema, intr-un alt vas cu apa rece, de mai multe ori pana se raceste complet, apoi bagata la frigider. Multumesc pentru sugesti si ma bucur ca ti-a placut reteta, chiar daca nu a iesit exact asa cum trebuie.