Prajitura cu faina integrala si gem este un desert pufos, aromat, rapid si simpu de preparat, care o sa va cuceresca de la prima feliuta. Este foarte putin dulce , dar aromata pentru ca faina integrala da un gust aromat si usor dulce prajiturilor. Ca tot a vorbit de zahar, am folosit foarte putin zahar brun. A iesit un desert perfect si foarte putin dulce, asa cum am mai spus. Am folosit ulei de floarea soarelui in loc de unt, ingredient care da o umiditate placuta desertului. Si iaurtul grecesc da umiditate desertului si il face sa fie pufos. Pentru a completa paleta de gusturi, am umplut prajitura dupa coacere cu gemul de prune pe care l-am pregatit toamna trecuta.
Gasiti reteta de gem de prune aici. Dar voi puteti folosi ce gem sau dulceata va place voua mai mult. Va iesi la fel de buna prajitura. Deci, daca va doriti o prajitura cat mai sanatoasa, cu faina integrala, pufoasa, aromata si putin dulce, ati gasit reteta potrivita. Va las sa o cititi si sa o preparati, pentru a va convinge singuri de cele spuse de mine! Spor la treaba!
Daca v-a placut aceasta reteta de prajitura cu faina integrala si gem, puteti incerca si: