Ador deserturile cu nuci, asa ca astazi va propun o aromata si pufoasa prajitura cu nuci si crema de vanilie! O sa va cuceresca de la prima feliuta!
Blatul este format dintr-un delicios si pufos pandispan cu nuci carea a iesi foarte aromat si gustos. Crema am preparat-o rapid din putine ingrediente cum sunt: lapte, galbenusuri, amidon, zahar si esenta de vanilie. Daca nu va place vanilia puteti folosi coaja de lamaie sau esenta de lamaie pentru a aromatiza crema. De asemenea puteti inlocui esenta de vanilie cu pastaie de vanilie. Dar atat coaja de lamaie cat si pastaia de vanilie, trebuie puse inca de la inceputul preparari cremei pentru a avea timp sa se infuzeze.
Pentru a decora prajitura am folosit o delicioasa glazura de ciocolata pe care am preparat-o simplu si rapid din doar 2 ingrediente ciocolata amaruie si smantana lichida. Daca nu va place ciocolata amaruie puteti folosi ciocoilata cu lapte.
Deci daca va plac deserturile rapide si delicioase cu nuci atunci aceasta prajitura cu nuci si crema este perfecta!