Prajitura rasturnata cu caise este un gustos si aromatt desert preparat cu un delicios caramel in care plutesc multe felii de caise.
Baza este una pufoasa preparata din oua, zahar, faina, esenta de vanilie si putina sare. Iar caramelul se preapara rapid din zahar si putin unt. In timpul coacerii caramelul da o aroma placuta caiselor, insiropandu-le usor. Dupa coacere cand prajitura se rastoarna caramelul patrunde si mai bine in baza pufoasa facand-o foarte aromata si insiropata. Si asa obtinem rapid si usor o delicioasa tarta cu caise. Noua ne-a placut atat de mult aceasta tarta incat am preparat-o si cu mere, pere, piersici, gutui si prune pentru ca este tare buna. Gasiti toate retetele pe blog.
Deci, daca va doriti o prajitura rapida si aromata cu caramel si fructe de sezon, tarat cu caise este perfecta. Va las sa citi reteta si sa o preparati pentru a va convinge de cele spuse de mine. Spor la treaba!
Daca v-a placut aceasta reteta de prajitura rasturnata cu caise, puteti incerca si: