Astazi vreau sa va inspir cu o aromata rulada cu crema de mascarpone si fructe de padure pe care a preparat-o simplu si rapid!
Folosim putine ingrediente la preparare ruladei si este numai bun pentru cand ne dorim un desert usor de realizat. Blatul este un pandispan cu cacao clasic, folosit la rulade realizat din oua, faina, cacao si zahar.
Pentru a-l aromatiza folosesc esenta de vanilie, care se potriveste perfect cu crema de mascarpone fara oua. Dar si cu fructele de padure folosite la umplutura.
Ca tot am vorbit de crema, pentru aceasta delicioasa rulada am preparat o super simpla crema de mascarpone fara oua. Putine ingrediente folosite si aici si anume mascarpone, smantana lichida neindulcita, zahar pudra si esenta de vanilie. Tot pentru a umple rulada am folosit si zmeura, afine si mure proaspete, dar mai multe detalii aflati in reteta de mai jos.
Ca decor am folosit fructe de padure proaspete si menta, dar voi o puteti decora cum va place voua.
Si rulada noastra cu cacao, crema de mascarpone si fructe de padure poate fi servita alaturi de un cappuccino, o cafea sau un ceai pentru a va indulci diminetile.
Hai sa vedem cum se prepara!
Daca ti-a placut aceasta reteta, poti incerca si: