Tort cu iaurt si zmeura este un desert racoritor, cremos si aromat, numai bun pentru perioada de vara cand nu ne dorim sa petrecem prea mult in bucatarie. Acest tort l-am conceput gandindu-ma cu ce desert sa imi mai surprind familia mea draga. Mai intai de toate mi-am dorit sa fie racoritor si rapid de preparat. Pentru ca a fost o reusita, fiind apreciat de toti cei ce l-au gustat, m-am gandit ca si voi il veti gasi interesant! Si astfel deliciosul nostru tort a ajuns pe blog. Cam asa se intampla cu fiecare desert sau preparat, il testez pentru voi. Daca sunt multumita de rezultat vi-l impartasesc cu mare drag.
Dar sa nu mai lungim vorba si sa trecem la descrierea desertului. Baza este formata dintr-un pandispan pufos si aromat. Sunt sigura ca il veti prepara fara mari probleme. Urmeaza un strat cremos si racoritor format dintr-o crema de iaurt. Pentru parte superioara a tortului am preparat un sos de zmeura dulce-acrisor. Acesta se potriveste perfect cu restul ingredientelor folosite. Eu am folosit zmeura proaspata, insa puteti folosi si zmeura congelata. Va iesi la fel de bun, va asigur. Pentru decor am folosit zmeura proaspata si cateva frunze de menta. Am invatat in timp ca decorurile simple sunt cele mai de efect. Va las sa cititi reteta si sa vizualizati imaginile pe care le puteti mari dand click pe ele. Va invit din inima sa il preparati, pentru ca sunt sigura ca va deveni tortul vostru preferat! Spor la treaba si pofta buna!